policija, rotacija

Kako RTV OK nezvanično saznaje u petak 18. marta da debeljačkim jezerima pronađeno je beživotno telo Zorana Šimšića (59) koji se vodio kao nestao od 26. februara kada je poslednji put viđen u Debeljači.

Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

policija, rotacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u tri akcije, zaplenili su četiri pištolja, tri malokalibarske puške, revolver, vazdušni pištolj i pušku, lovačku pušku, 1.100 komada municije raznog kalibra, kao i oko 580 grama amfetamina i oko 190 grama marihuane. Policija je uhapsila Ž. I. (1979) iz okoline Kovačice u čijem stanu su nađena četiri pištolja, malokalibarska puška sa optičkim nišanom, lovačka puška i oko 800 komada municije. U pretresu stana tridesetčetvorogodišnjeg muškarca iz okoline Kovačice pronađene su dve malokalibarske puške, revolver, vazdušni pištolj i puška i oko 300 komada municije. Na području Vršca, policija je u stanu i drugim prostorijama četrdesetjednogodišnjeg muškarca pronašla oko 580 grama amfetamina, oko 190 grama marihuane i vagicu za precizno merenje. Ž. I. je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, određeno zadržavanje do 48 sati, dok će protiv tridesetčetvorogodišnjaka, osumnjičenog za isto krivično delo, biti podneta krivična prijava. Po nalogu nadležnog tužilaštva, krivična prijava biće podneta i protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

U petak oko 9 časova ujutru nestao je Zoran Šimšić sa prebivaištem u Pančevu. Poslednji put je viđen u Debeljači oko 9 ujutru gde mu žive roditelji i od tada nema nikakvih informacija.

Rođen je 26. 08. 1963. Godine. Na sebi je imao crnu kožnu jaknu, farmerice i braon cipele. Uz sebe je imao mobilni telefon samsung kao i novčanik sa ličnim dokumentima.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije da kontaktiraju porodicu na brojeve telefona 064 45 86 618 ili 063 72 50 278.

Slučaj je prijavljen policiji a istraga je u toku. 

 

Danas u jutarnjim časovima je u stambenoj zgradi u ulici JNA u Kovačici izbio požar. Na lice mesta su u 6:30 izašli vatrogasci i policija.

U gašenju požara učestvovala su tri vatrogasna vozila i devet vatrogasaca. Jedna osoba je lakše povređena. U požaru je izgorela jedna soba i hodnik, dok u susednim stanovima nije pričinjena veća materijalna šteta. Požar je lokalizovan za pola sata a intervencija je završena u 9 časova. Uzrok požara znaće se nakon istrage.

Inače Vatrogasno-spasilačka jedinica u Kovačici je u novembru dva puta izlazila na teren. Intervenisali su zbog saobraćajne nezgode i jednog požara na otvorenom.

Strana 1 od 5

POLITIKA