U opštini Kovačica preko 400 aktivnih slučajeva korona virusa

Pin It

Na teritoriji opštine Kovačica su u ovom trenutku 402 osobe pozitivne na korona virus. Prema poslednjim podacima iz kovačičke kovid ambulante najviše aktivnih slučajeva se i dalje beleži u Kovačici 113, zatim Padini 85, Crepaji 80, Debeljači 50, Uzdinu 41, Idvoru 19, Samošu 14, dok u Putnikovu trenutno nema potvrđenih slučajeva. U bolnici se nalaze 24 osobe iz opštine Kovačica. Danas do 14 sati u kovid ambulanti u Kovačici obavljeno je 130 pregleda, testirano je 59 osoba, od toga je kod njih 25 potvrđeno prisustvo korona virusa. Od početka septembra zaključno sa današnjim podacima, od posledica izazvanih Kovidom-19 preminulo je 20 naših sugrađana. 

Radno vreme kovid ambulante u Kovačici je od 7 do 22 sata, tim da se testiranje obavlja do 16 časova. Građanima se savetuje da se pridržavaju svih preventivnih mera, uključujući distancu, izbegavanje većih okupljanja, nošenje maski u zatvorenim prostorima, redovno održavanje lične i higijene prostora gde se boravi. 

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227