Kovid-19: U opštini Kovačica 347 aktivna slučaja

Pin It

Na teritoriji opštine Kovačica je u ovom trenutku 347 osoba pozitivno na korona virus. Prema poslednjim podacima iz kovačičke kovid ambulante najviše aktivnih slučajeva se i dalje beleži u Kovačici 103, zatim Padini 73, Crepaji 65, Debeljači 51, Uzdinu 36, Samošu 12, Idvoru 7, dok u Putnikovu trenutno nema potvrđenih slučajeva. Na bolničkom lečenju se nalazi 19 naših sugrađana. Danas do 12 sati u kovid ambulanti u Kovačici obavljena su 93 pregleda, testirano je 37 osoba, od toga je kod njih 18 potvrđeno prisustvo korona virusa. Radno vreme kovid ambulante u Kovačici je od 7 do 22 sata, s tim da se testiranje obavlja do 16 časova. 

Građanima se savetuje da se pridržavaju svih preventivnih mera, uključujući distancu, izbegavanje većih okupljanja, nošenje maski u zatvorenim prostorima, redovno održavanje lične i higijene prostora gde se boravi. 

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227