Raspisan konkurs Kovačički mozaik

Pin It

Opštinska biblioteka Kovačica objavila je 14. opštinski konkurs književnog stvaralaštva na srpskom jeziku i jezicima nacionalnih zajednica na slovačkom, mađarskom, rumunskom jeziku učenika osnovnih škola gimnazije, studenata i odraslih. 

Cilj konkursa je unapređivanje i razvijanje književnog stvaralaštva lokalnih mladih i odraslih autora na jezicima nacionalnih zajednica i na srpskom. 

U okviru konkursa, prema starosnoj dobi, utvrđene su tri kategorije, i to:

za učenike od prvog do četvrtog razreda, za učenike od petog do osmog razreda osnovne škole i u okviru treće kategorije nadmetaće se studenti, srednjoškolci i odrasli. 

 Svaki učesnik konkursa koji je stanovnik opštine Kovačica može poslati najviše tri rada, pozna ili poetska dela, do sada neobjavljena i potpisana šifrom. Razrešenje šifre, odnosno, ime i prezime autora dostavlja se u posebnoj koverti. 

Na svakom delu potrebno je naznačiti kategroji u kojoj se učestvuje. 

Ovogodišnja tema je slobodna, a radove možete postali i na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 30. septembra 2021. Objavljivanje rezultata i dodela nagrada biće organizovani tokom proslave Kovačičkog oktobra. 

Tags:

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227