Pobeda Poleta i Doline, remi Uniree, poraz Spartaka i Pobede

Pin It

U 13. kolu Vojvođanske lige Istok, fudbaleri Poleta su prvi put su pobedili na domaćem u Idvoru. Plavo-beli su savladali Jedinstvo iz Vlajkovca sa 6:4. Polet je četrnaesti sa 11 osvojenih bodova. Omladinac FAM iz Botoša dočekuje Idvor 14. novembra u 13. časova.

Odigrano je 13. kolo Prve južnobanatske lige. Dolina iz Padine pobedila je na Starom Tamišu istoimenu ekipu sa 2: 1, dok je istim rezultatom Jedinstvo Stević iz Kačareva u Debeljači pobedilo Spartak 1911. Dolina je druga sa 27 bodova koliko ima i prvoplasirani Radnički iz Kovina. Spartak je šesnaesti sa 9 osvojenih bodova. Četrnaestog novembra  Dolina dočekuje u komšijskom derbiju Slogu iz Banatskog Novog Sela 14. novembra u 13. časova, dok dan ranije Spartak putuje u Uljmu na megdan Partizanu.

U 12, kolu Druge južnobanatske lige Zapad je 6. novembra uzdinska Unirea remizirala sa Proleterom u Mramorku, nije bilo golova. Pobeda je u Samošu 7. novembra izgubila od Radničkog iz Barande 2:3. Unirea je četvrta sa 25 a Pobeda deveta sa 6 osvojenih bodova. Svi dueli 13. kola igraju se 14. novembra u 13. časova. Pobeda dočekuje BSK iz Bavaništa a Unirea Omladinac 1927 iz Opova.

Tags:

POLITIKA