Pobede Doline, Spartaka, Poleta, Slavije, remi Uniree, porazi Vojvodine i Pobede

Pin It

Svi naši klubovi u Prvoj južnobanatskoj ligi su pobedili u mečevima odigranim 22. septembra.

Dolina je u Padini pobedila Slogu iz Banatskog Novog Sela sa 3:0, Spartak 1911 je u Debeljači savladao Hajdučicu sa 3:1, dok je Polet u Idvoru bio bolji od Budućnosti iz Alibunara sa 2:1.

Svih šest pobeda ima samo Jedinstvo iz Vlajkovca, svih šest poraza samo Hajdučica. Dolina je peta sa dvanaest, Polet šesti sa deset a Spartak deveti sa osam osvojenih bodova.

Svi mečevi od sedmog kola igraju se u 15. časova 30. minuta. U subotu 28. septembra Dolina igra u Beloj Crkvi protiv BAK-a, Polet se u Hajdučici sastaje sa istoimenim  klubom, Spartak u Kovinu protiv Radničkog.

Odigrano je i četvrto kolo Druge južnobanatske lige. U opštinskom derbiju u Kovačici je Slavija pobedila Vojvodinu iz Crepaje 8:0, u Uzdinu su Unirea i Glogonj igrali bez golova, dok je Pobeda iz Samoša izgubila u Opovu od Omladinca 1927 sa 0:1.

Unirea je peta sa pet osvojenih bodova, Slavija šesta sa četiri, deveta Pobeda i deseta Vojvodina bez osvojenog boda. Jedini klub sa svim pobedama je Mundial iz Pančeva.

Svi mečevi od petog kola 29. septembra igraju se u 15. časova 30. minuta.U Crepaji će Vojvodina igrati opšinski derbi sa Unireom iz Uzdina, u Vojlovici Vojlovica 2018 igra protiv Slavije a u Samošu Pobeda protiv Tempa iz Sefkerina.

POLITIKA