Pobedila jedino Dolina, svi ostali naši klubovi poraženi

Pin It

U 5. kolu Prve južnobanatske lige su fudbaleri Doline iz Padine savladali u Jabuci Jugoslaviju rezultatom 4:2. Polet iz Idvora je izgubio u Barandi od Radničkog 2:4, dok je u Alibunaru Spartak 1911 iz Debeljače poražen od Budućnosti sa 1:5.

Svih pet pobeda ima samo Jedinstvo iz Vlajkovca. Dolina je peta sa devet, Polet osmi sa sedam  a Spartak jedanaesti sa pet osvojenih bodova.

U nedelju 22. septembra sa početkom u 16. časova sastaju se u Padini Dolina protiv Sloge iz Banatskog Novog Sela, u Debeljači Spartak protiv Hajdučice a u Idvoru Polet protiv Budućnosti iz Alibunara.

Odigrano je i treće kolo Druge južnobanatske lige Zapad – grupa Sever.  U Crepaji je Vojvodina izgubila od Tempa iz Sefkerina 0:1, u Uzdinu je Unirea poražena od Mundiala sa 0:1, u Glogonju je Slavija izgubila od Glogonja 0:3 a poražena je i Pobeda u Samošu od Jedinstva Stević iz Kačareva 1:4.

Prva tri mesta sa svim pobedama zauzimaju Glogonj, Jedinstvo Stević i Mundijal, Unirea je peta sa četiri osvojena boda, Slavija osma sa jednim osvojenim bodom a bez bodova su Vojvodina iz Crepaje na devetom i Pobeda iz Samoša na desetom mestu.

U nedelju 22. septembra sa početkom u 16. časova sastaju se u opštinskom i derbiju začelja u Kovačici Slavija protiv Vojvodine iz Crepaje, u Opovu Omladinac 1927 sa Pobedom iz Samoša a u Uzdinu Unirea protiv Glogonja.

POLITIKA