U opštini Kovačica 205 aktivnih slučajeva korona virusa

Pin It

U opštini Kovačica je u ovom trenutku 205 osoba pozitivno na korona virus.

Prema poslednjim podacima iz kovačičke kovid ambulante juče je još jedna osoba preminula od posledica kovida, što je četvrti smrtni slučaj u opštini od početka septembra. Najviše aktivnih slučajeva je u ovom trenutku u Debeljači 62, zatim Kovačici 56, Crepaji 42, Padini 25, Samošu 8, Uzdinu 7, Idvoru 4, dok je u Putnikovu jedna osoba kovid pozitivna.

Na bolničkom lečenju se trenutno nalazi 17 naših sugrađana. U kovid ambulanti u Kovačici je danas do 12 sati obavljeno 68 pregleda. Testirano je 38 osoba, od toga je kod njih 11 potvrđeno prisustvo korone. Kovid ambulanta u Kovačici radi od 7 do 22 sata, s tim da se testiranje obavlja do 16 časova.

Građanima se savetuje da se pridržavaju svih preventivnih mera, uključujući distancu, izbegavanje većih okupljanja, nošenje maski u zatvorenim prostorima, redovno održavanje lične i higjene prostora gde se boravi.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227