U opštini Kovačica 212 aktivnih slučajeva korona virusa

Pin It

U opštini Kovačica je u ovom trenutku 212 osoba pozitivno na korona virus.

Prema poslednjim podacima iz kovačičke kovid ambulante još jedna osoba je preminula od posledica kovida, što je treći smrtni slučaj u opštini od početka septembra. U ovom trenutku su u Kovačici 63 aktivna slučaja korona virusa, Debeljači 60, Crepaji 41, Padini 28, Samošu 9, u Idvoru i Uzdinu se beleži isti broj slučajeva 5, dok je u Putnikovu jedna osoba kovid pozitivna. Na bolničkom lečenju se trenutno nalazi 18 naših sugrađana.

U kovid ambulanti u Kovačici je danas do 12 sati obavljeno 50 pregleda. Testirano je 38 osoba, od toga je kod njih 6 potvrđeno prisustvo korone. Kovid ambulanta u Kovačici radi od 7 do 22 sata, s tim da se testiranje obavlja do 16 časova. Građanima se savetuje da se pridržavaju svih preventivnih mera, uključujući distancu, izbegavanje većih okupljanja, nošenje maski u zatvorenim prostorima, redovno održavanje lične i higjene prostora gde se boravi.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227