Za vikend besplatni preventivni pregledi u Domu zdravlja u Kovačici

Pin It

Za dane vikenda će u kovačičkom domu zdravlja biti organizovani besplatni preventivni pregledi. Pregled mogu obaviti i oni koji nemaju zdravstvenu knjižicu. 

Dom zdravlja Kovačica uz podršku Ministarstva zdravlja u subotu 7. i nedelju 8. avgusta organizuje besplatne preventivne preglede koji obuhvataju EKG, merenje šećera u krvi, visinu krvnog pritiska a uključuju i zdravstvene savete. Preventivni pregledi biće organizovani u Domu zdravlja u Kovačici u vremenu od 8 do 14 sati. U pomenutom periodu radiće rengen i laboratorija. Besplatni zdravstveni pregled mogu tako obaviti svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja. Akcija se sprovodi u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju. Dom zdravlja Kovačica ovim putem poziva građane da učestvuju u ovoj vikend akciji, i obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227