Društvene mreže izvor informacija za ostvarivanje prava na dečji i manje kilovate

Pin It

Opština Kovačica je u skladu sa poštovanjem preventivnih mera i sa potrebom za smanjenjem kontaktata radi sprečavanja širenja virusa Covid 19 omogućila građanima da se putem zvaničnog sajta i zvaničnih naloga na društvenim mrežama informišu o potrebnoj dokumentaciji za dečji dodatak i za ostvarivanje prava za povlašćenog kupca.

Kako navodi načelnica Opštinske uprave, Tanja Bubeskov, važno je da građani prvo provere šta je potrebno imati od dokumetacije za ostvarivanje nekog prava putem, sada je to omogućeno putem interneta, nakon toga ukoliko postoje određene nejasnoće, dostupni su brojevi telefona na koje građani mogu da se jave.

Pri dolasku u opštinu Kovačica, građani dokumentaciju ostavljaju u Uslužnom centru. Na ovaj način funkcioniše se efikasnije, postiže se i ušteda vremena, ali i smanjuje se rizik od širenja virusa Kovdid 19.

Sve aktuelnosti vezane za ostvarivanje prava i u narednom periodu možete pratiti na kovacica.org, na Fejsbuk strani Opština Kovačica i na Instagram nalogu opstina_kovacica.

Sajt: https://www.kovacica.org/
Facebook: https://www.facebook.com/opstina.kovacica.1
Instagram: https://www.instagram.com/opstina_kovacica/

Tags:

POLITIKA