Rukovodstvo Omladinskog rukometnog kluba Crepaja prijavilo je na Otvoreno prvenstvo Srbije svoje mlade rukometaše, 2005. godište.

Pored rukometaša iz Crepaje su se za sada na šampionat države prijavljeni i petnaestogodišnjaci rukometnih klubova: Prigrevica, Mladost, Hajduk Beška, Arilje, Sloga, Partizan, Metaloplastika, Beograd, Smederevo i Rakovica. 

Takmičarska komisija Rukometnog saveza Srbije je na svojoj 50. redovnoj sednici a u skladu sa odlukom Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije donela odluku da krajnji rok za prijavu za Otvorena prvenstva Srbije za mlađe kategorije  u obe konkurencije od 2002. do 2007. godišta bude 5. jun, ističe se u saopštenju za javnost pomenute komisije.

Izvršni odbor Stonoteniskog saveza Srbije doneo je Odluku o takmičenjima i kalendaru u sezoni 2019/20, nakon ukidanja vanrednog stanja.

Nastavlja se takmičenje u super, prvoj i drugim ligama Srbije.

Plejof superliga se igra u Beogradu prema skraćenom formatu, turnirski 21. i 22. juna. Prvog dana se igraju polufinalne utakmice – po jedan meč a drugog dana pobednici igraju finale. Sve troškove organizacije snosi Stonoteniski savez Srbije.

Kako saznajemo iz Rukometnog saveza Vojvodine, rukometna prvenstva se neće nastaviti. 

Igraće se samo baraži za popunu liga.

Ženski rukometni klub Spartak iz Debeljače koji je pre prekida prvenstva pre proglašenog vanrednog stanja bio na prvom mestu Prve lige Srbije grupa Sever se prijavio za popunu više lige. Pored njega iz ove lige za baraž su se prijavili i Petrovaradin, Sloven iz Rume i Srem iz Sremske Mitrovice.

Od klubova iz naše opštine se za popunu mesta u Drugoj ligi prijavio  Omladinski rukometni klub Crepaja. Rukometaši iz Crepaje su jesenji deo prvenstva u Trećoj ligi Sever grupa Istok završili na drugom mestu. Iz pomenute lige  se za baraž prijavio i RK Radnički iz Kovina. Od naših klubova je u Trećoj ligi Sever grupa Istok igrao i RK Unirea iz Uzdina. 

U četvrtak 28. maja je na programu sednica Takmičarske komisije Rukometnog saveza Srbije na kojima će biti doneta i preliminarna odluka o načinu odigravanja baraž utakmica za svaku ligu ponaosob. 

 

 

Od opozicionih političara često čujemo kako je “NIN” bastion prefesionalnog i nezavisnog novinarstva. Glavni i odgovornih urednik ovog lista, Milan Ćulibrk, rado je viđen gost svih zapadno orijentisanih televizijskih emisija, na kojima iznosi teške kritike na račun države Srbije. Ipak, nikada nije jasno čije tačno interese “NIN” zastupa i zašto borba za Srbiju biva kritikovana u ovom listu. Spisak inostranih finansijera ovog  nedeljnika, do koga je PRISMOTRA dospela da dođe, mogao bi da odgonetne koja je zaista svrha magazina “NIN”.

Rozvrh online prednášok

Rozvrh pre 00. mes. rrok.

    POLITIKA