Kuglaški rezultati

Pin It

Prvenstvena kuglaška utakmica Prve vojvođanske lige Srem – Dolina nije odigrana zbog bolesti domaćih kuglaša. Dolina je deveta sa 17 bodova uz odigran duel manje. 

U rangu više, Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina, Slavija je u Kovačici pobedila Hajduk iz Kule sa 5:3 a Spartak iz Debeljače je izgubio od Vihora u Somboru sa 2:6. Slavija u 17. kolu putuje 16. maja u Vrbas na megdan kuglašima Dunava iz Bačke Palanke a istog dana u 10. časova u Debeljači Spartak je domaćin Vojvodini iz Bačkog Gradišta. 

U poslednjem kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodine kuglašice Slavije su u Kovačici izbubile od Radničkog iz Novog Sada sa 3:5 a Dolina iz Padine je poražena od Vrbasa sa 1:7. Šampion lige je Radnički iz Novog Sada sa 26 osvojenih bodova. Četvrta Slavija je u 14 utakmica, u sedam susreta pobedila a u isto toliko izgubila uz 14 bodova.   Osma Dolina je jedan duel rešila u svoju korist, u trinest mečeva izgubila uz dva osvojena boda.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227