Kuglaški rezultati

Pin It

Poslednjeg vikenda u martu odigrana su nova kuglaška kola: u Kljajićevu je Kordun savladao Spartak iz Debeljače sa 7:1, dok je Slavija izgubila u Kovačici od Vihora iz Sombora sa 3:5. 

Na tabeli Prve lige Srbije grupa Vojvodina su kuglaši Slavije šesti sa 9  bodova a Spartak osmi sa 8 osvojenih bodova. 

Naredno 13. kuglaško kolo Prve lige za kuglaše igra se 10. i 11. aprila. U Kljajićevu Kordun igra protiv Slavije 10. a 11. aprila Spartak na kuglani u Debeljači dočekuje Banat iz Zrenjanina. Meč počinje u 10. časova.

Odigrano je i 10. kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglašice. Kovačička Slavija je izgubila u Bačkoj Topoli od Eđšega sa 2:6 a Dolina je u Padini izgubila od Petrovaradina sa 3:5. Meč na kuglani crveno-plavih je prvi put sudila naša koleginica iz RTV Opštine Kovačica Anjička Hrćanova.

Slavija je četvrta sa deset a Dolina osma sa dva osvojena boda. Desetog aprila u 16. časova Slavija u Kovačici dočekuje Petrovaradin a dan kasnije kuglašice Doline putuju u Novi Sad na megdan ekipi NS 1932.

U Prvoj vojvođanskoj ligi su kuglaši Doline izgubili u Staroj Moravici od Slobode rezultatom 2:6. Dolina je deveta sa 14 osvojenih bodova. Jedanaestog aprila igraju crveno-plavi protiv Eđšega iz Bačke Topole. Duel na kuglani u Kovačici počinje u 14. časova.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227