Istorijska pobeda kuglašica Doline

Pin It

U 8. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina kuglašice Doline su izvojevale prvu prvenstvenu pobedu od kada se takmiče u šampionatu.

One su u Padini savladale ekipu Eđšega iz Bačke Topole sa 5:3. Crveno-plave su igrale u sastavu Zuzana Brezinova, Marija Ljavroš, Marija Petraš, Maria Petraš, Vanesa Kočovski, Marta Bančov i Martina Holubek. 

Kuglašice ekipe NS 1932 iz Novog Sada su pobedile Slaviju sa 6:2.

Prvi je Radnički iz Novog Sada sa 16 , Slavija je četvrta sa 10 bodova a kuglašice Doline osme sa 2 osvojena boda. 

U subotu 20. marta sa početkom u 13. časova se na kuglani u Kovačici sastaju Slavija i Kika 0230 iz Kikinde a sutradan putuje Dolina u Novi Sad na megdan Radničkom. 

Odigrano je 10. kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina  za kuglaše. Spartak je na kuglani u Debeljači pobedio „13. maj“ iz Novog Sada sa 8:0. Duel u Kovačici Slavija – Jadran odložen je.

Kordun iz Kljajićeva i Vihor iz Sombora dele prvo mesto na tabeli sa 16 osvojenih bodova, slavijaši su šesti sa 9 a spartakovci osmi sa 6 osvojenih bodova.

U 14. kolu Prve vojvođanske lige je SPENS u Novom Sadu pobedio Dolinu sa 6:2. Na vrhu tabele je mala bodovna razlika među klubovima. Dolina je sedma sa 14 os´vojenih bodova. U nedelju 21. marta kuglaši Doline dočekuju Železničar iz Inđije. Duel počinje u 14. časova.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227