Pobeda slavijašica nad Dolinom u istorijskom derbiju

Pin It

Trinaestog i četrnaestog februara su odigrane odložene prvenstvene kuglaške utakmice. 

Kuglaši Hajduka iz Kule su kao domaćini pobedili Slaviju iz Kovačice sa 5:3 u okviru Prve lige Srbije grupa Vojvodina. 

 U Prvoj vojvođanskoj ligi su kuglaši Doline iz Padine odirali u gostima nerešeno sa Novim Elanom iz Srbobrana 4:4.

 

Posle odlaganja prvenstvenog meča Prve lige Srbijje grupa Vojvodina u novembru, odigran je u Kovačici i prvi istorijski derbi između kuglašica Slavije i Doline iz Padine. Bolje su bile slavijašice, pobedile su sa 7:1.

 Za Slaviju su nastupile Ivana Marko, Ljudmila Bireš, Eva Černjoš, Milica Sretenović, Tamara Milosavljević i Ana Husar. Dolina je igrala istorijski meč u sastavu Zuzana Brezinova, Marija Ljavroš, Martina Holubek, Marija Petraš prva, Vanesa Kočovski, Marta Bančov, Marija Petraš druga i Vjerka Holubek. 

 

 Kovačičanke će naredni odloženi prvenstveni meč odigrati 20. februara kod kuće. Protivnice su kuglašice Vrbasa. Subotnji meč počinje u 16. časova.  

 U okviru Prve vojvođanske lige će se u Padini 21. februara će se sastati kuglaši Doline sa Sremom iz Sremske Mitrovice. Meč u nedelju počinje u 14. časova.

 

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227