Rezultati 6. kuglaškog kola

Pin It

U šestom kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina su kuglaši Spartaka iz Debeljače poraženi na gostovanju od Jadrana iz Golubinaca sa 0:8 a Slavija je u Kovačici remizirala sa Banatom iz Zrenjanina 4:4. U nedelju 29. novembra od 10. časova u Debeljači Spartak dočekuje lidera na tabeli – Vihor iz Sombora a slavijaši istog dana putuju u Vrbas, gde ih čeka poslednji na tabeli Hajduk iz Kule.

Slavija je treća sa sedam bodova a Spartak deveti sa dva osvojena boda.

U istoj ligi su u Padini kuglašice Doline u Padini izgubile od ekipe NS 1932 iz Novog Sada sa 2:6. U „srpskoj Atini“ je Slavija iz Kovačice pobedila Petrovaradin rezulatom 2:1.

U subotu 28. novembra sa početkom u 16. časova se u Kovačici igra istorijski derbi. Prvi put se u šampionatu sastaju komšijske ekipe – Slavija i Dolina.

Kuglaši Doline iz Padine su u okviru 8. kola Prve vojvođanske lige igrali meč u Zrenjaninu i izgubili od Kristala 3:5. U nedelju 29. novembra u Padini Dolina igra derbi gornjeg dela tabele protiv Srema iz Sremske Mitrovice. Meč počinje u nedelju počinje u 14. časova. Dolina je četvrta sa 9 a Srem drugi sa 11 bodova.

POLITIKA