Rezultati petog šahovskog kola

Pin It

U petom kolu Vojvođanske lige Jug su šahisti Šahovskog kluba Kovačica pobedili u Kovačici kolege iz Šahovskog kluba Sloga Plandište rezultatom 3,5:2,5. Prolećni deo prvenstva je završen: Kovačičani su treći sa 13 bodova i osvojenih 17,5 poena. Ispred šahista iz "sela naive" su samo dva kluba sa dve boda više od Kovačičana: ŠK "Bora Kostić" iz Vršca i ŠK "Bora Ivkov" iz Banatskog Novog Sela.

Odigrano je i peto kolo u Banatskoj ligi: Spartak je u Debeljači izgubio od Izbišta 1:5. Istim rezultatom 1:5 je Šahovski centar Padina kod kuće izgubio od ŠK Borac iz Starčeva. Kolo pre kraja prolećnog dela šampionata je Padina na trećoj poziciji sa 12 bodova uz 17,5 osvojenih poena a Spartak dvanaesti sa 4 boda i 10 poena. U subotu 16. juna druga ekipa ŠK "Bata Ćosić" igra u Opovu protiv Spartaka a Agrostepa u Ilandži igra protiv ŠC Padina.

Jesenji deo šampionata u ligi u Banatskoj ligi  počinje u subotu 1. septembra a u ligi više gde se od naših klubova nalazi ŠK Kovačica  drugi deo prvenstva startuje u nedelju 9. septemba.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227