Boris Stoiljković na paraolimpijskom stonoteniskom Mundijalu u Bratislavi

Pin It

Boris Stoiljković iz Debeljače deo je paraolimpijske stonoteniske reprezentacije koja će braniti boje Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Bratislavi u Slovačkoj. Naš sugrađanin se takmiči u kategoriji T2.

Pripreme za ovo veliko takmičenje održavane su u predhodnom periodu u Zrenjaninu i Novom Sadu a naši paraolimpijci su svoju formu proverili zajedno sa reprezentacijom Poljske.

Nedavno je naša paraolimpijska stonoteniska reprezentacija učestvovala na ekipnom takmičenju u Klužu u Rumuniji, gde je osvojila zlato u kategoriji 2, a ništa manji uspeh ne očekuju ni u Bratislavi. Zlatko Keser, selektor paraolimpijske stonoteniske reprezentacije Srbije kaže da se nadaju jednoj sigurnoj medalji na predstojećem svetskom prvenstvu koje će u Bratislavi biti održano 15. do 21. maja. Boje Srbije u muškoj konkurenciji predstavljaće pored Borisa Stolijkovića i Mitar Palikuća, Darko Babić, Budimir Malešević, Vladan Petković i Goran Perlić a u ženskoj Borislava Perić Ranković, Kristina Arančić, Nada Matić, Ana Prvulović i Sanja Mijatović.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227