Proiectul transfrontalier „Creșterea calității serviciilor medicale pentru comunitățile transfrontaliere” este finanțat prin programul Interreg IPA, un program de cooperare transfrontalieră România-Serbia. Parteneri în proiectul amintit sunt comuna Belişte, România şi comuna Covăciţa.

Sâmbătă, 25 septembrie, sediul Asociaţiei femeilor Bunicuţele din Uzdin a fost un curcubeu al frumosului, un curcubeu ce reiese din multiculturalitatea şi multietnicitatea mediului în care trăim. Un curcubeu de limbi, de costume, care de care mai frumoase, mirosuri şi parfumuri de specialităţi gastronomice, cântec şi voie bună şi o horă ca la Uzdin. Toate le-au îmbinat armonios Asociaţia femeilor “Bunicuţele” în cadrul celei de a 13 ediţii a manifestării “Curcubeul Etniilor” respectiv ediţia a 7-a a manifestării gastronomice. 

Strana 1 od 21

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227