Stonoteniski rezultati

Pin It

Posle osmog kola Prve lige Srbije su na prvom mestu na tabeli stoniteniseri Železničara iz Niša sa 18 osvojenih bodova. Unirea iz Uzdina je druga sa 17 a na trećoj poziciji je Spartak iz Debeljače sa 14 osvojenih bodova.

Uzdinci imaju odigran meč više. Unirea je u Nišu odigrala dva susreta: pobedila je Medijanu sa 4:2 a istog dana 8. decembra izgubila od prvoplasiranog Železničara sa 3:4.

Spartak iz Debeljače je u Srpskom Krsturu pobedio Obilić Alevu sa 4:2 a u 9. kolu 22. decembra se u Debeljači sastaje sa Galadskom iz Kikinde. Meč počinje u 18. časova.

Stonoteniserke Uniree će naknadno odigrati dva zaostala meča. U okviru sedmog kola trebalo bi da se sastanu sa Požegom: meč je na programu 18. decembra. Tri dana pre toga, 15. decembra, igra Unirea kod kuće protiv Vojvodine 2011 iz Novog Sada. Meč počinje u 16. časova. Uzdinke su na trećem mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova ali sa pomenuta dva meča manje u odnosu na prvoplasirane - Čoku i Domboš iz Malog Iđoša. U poslednjem jesenjem devetom kolu se Uzdinke sastaju 22. decembra u derbiju jesenjeg kola upravo protiv Domboša u Malom Iđošu.
 
Osmo kolo odigrale su i stonoteniserke Slavije 96 iz Kovačice: izgubile su u Novom Sadu od Vojvodine 0:4. U devetom kolu 22. decembra se slavijašice u Kovačici sastaju sa Tornadom iz Mihajlova. Meč počinje u 16. časova. Kovačičanke su pete sa 12 osvojenih bodova.

Ranije je završen jesenji deo šampionata u Vojvođanskoj ligi za stonoteniserke. Dolina je četvrta sa sedam bodova.

Stonoteniseri Slavije 96 iz Kovačice i Doline iz Padine ove sezone nenastupaju u Banatskoj ligi zbog toga što se ove godine prijavilo malo klubova za takmičenje.

POLITIKA