U šestom kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina su kuglaši Spartaka iz Debeljače poraženi na gostovanju od Jadrana iz Golubinaca sa 0:8 a Slavija je u Kovačici remizirala sa Banatom iz Zrenjanina 4:4. U nedelju 29. novembra od 10. časova u Debeljači Spartak dočekuje lidera na tabeli – Vihor iz Sombora a slavijaši istog dana putuju u Vrbas, gde ih čeka poslednji na tabeli Hajduk iz Kule.

Slavija je treća sa sedam bodova a Spartak deveti sa dva osvojena boda.

U istoj ligi su u Padini kuglašice Doline u Padini izgubile od ekipe NS 1932 iz Novog Sada sa 2:6. U „srpskoj Atini“ je Slavija iz Kovačice pobedila Petrovaradin rezulatom 2:1.

U subotu 28. novembra sa početkom u 16. časova se u Kovačici igra istorijski derbi. Prvi put se u šampionatu sastaju komšijske ekipe – Slavija i Dolina.

Kuglaši Doline iz Padine su u okviru 8. kola Prve vojvođanske lige igrali meč u Zrenjaninu i izgubili od Kristala 3:5. U nedelju 29. novembra u Padini Dolina igra derbi gornjeg dela tabele protiv Srema iz Sremske Mitrovice. Meč počinje u nedelju počinje u 14. časova. Dolina je četvrta sa 9 a Srem drugi sa 11 bodova.

Rukometašice Spartaka iz Debeljače pobedile su u duelu 7. kola Prve lige Srbije grupa Sever u Crvenki ekipu Lakija sa 38:17. U 8. kolu Spartak dočekuje Radnički iz Bajmoka. Spartanke su prve sa 10 osvojenih bodova.

Rukometaši Crepaje su savladali Sombor u gostima sa 26:24. Crepaja je posle sedmog kola Druge lige Srbije grupa Sever dvanaesta sa 4 osvojena boda.

U osmom kolu Crepaja dočakuje u Sportskoj hali u Debeljači Metalac iz Futoga.

U poslednjem 15. jesenjem kolu Prve južnobanatske lige je u opštinskom derbiju u Idvoru Polet pobedio Dolinu a u Debeljači Spartak savladao Radnički iz Barande sa 3:0.

Jesenji šampion je Crvena zvezda iz Pavliša sa 33 osvojena boda. Bod manje ima druga Budućnost iz Alibunara a dva manje Partizan iz Gaja.

Četvrto mesto pripada Dolini koja je osvojila 27 bodova, šest manje od šampiona jeseni. Od pettog do desetog mesta je razlika samo tri boda prednosti. Među pomenutim klubovima su iI naši: sedmi Polet je sakupio 24 boda a deveti Spartak 21 bod.

Strana 1 od 147

POLITIKA